Noget for dig?

Bliv aktivist i Afrika Kontakts handelsgruppe

Hvornår har du sidst snakket om handelspolitik med dine venner? Hvornår har du sidst hørt noget om handelspolitik i de danske medier? Synes du også at handelspolitik fylder forsvindende lidt i dansk politik? Dét forsøger vi i Handelsgruppen i AK
16. februar 2018

Politikerne fremstiller frihandel som noget, vi ikke kan få for meget af. Men i Afrika Kontakt mener vi, at den neoliberale konsensus om frihandel udkonkurrerer bønder og arbejdere i det globale Syd, presser lønmodtageres rettigheder over hele verden, forværrer klimaforandringer og udhuler vores nationale demokrati.
I Handelsgruppen snakker ikke kun, vi laver også aktivisme. Handelsgruppen har repræsenteret Afrika Kontakt i et netværk af organisationer, der har arrangeret demonstrationer og aktioner mod de store frihandelsaftaler TTIP og CETA. I de kommende år vil vi lægge større fokus på at formulere positive alternativer til den eksisterende handelspolitik.

Aktiviteter:
Vi er sammen med tre andre danske NGO’er en del af Netværk for Solidarisk handel, hvor vi kan være med til at udarbejde en fælles strategi for kampen mod en mere solidarisk handelspolitik. Samtidig har vi netop fået godkendt en ansøgning fra Europanævnet, som bevilger penge til at producere oplæg, podcasts samt en række andre aktiviteter vedrørende handelspolitik.
I Handelsgruppen har du derfor rig mulighed for at blive klogere på handelspolitik, og være med til at udfordre den eksisterende neoliberale handelspolitik og byde ind med alternativer, der sigter mod en mere retfærdig, solidarisk og bæredygtig verden.
Er du allerede solgt eller lyder det fristende, så kom til infomøde tirsdag den 6. marts kl. 17.30 på Wesselsgade 2, København N og hør mere om handelsgruppens arbejde.
Vi glæder os til at se dig!