Pressemeddelelse:

Festival om mad og klima

I bededagsferien, fredag den 17. og lørdag den 18. maj 2019, afholder Afrika Kontakt og Landsforeningen Levende Hav en festival om mad, klima og bæredygtighed langs Havnegade i København.
04. december 2018

Fra scenerne i de store telte vil festivalen udforske alternative og bæredygtige måder at spise, dyrke og tænke mad på. Gennem debatter, talks og workshops vil festivalen undersøge alle dele af det eksisterende madsystem og dets påvirkning på vores klode, dens klima og de mennesker, der bor på den - og ikke mindst hvordan systemet kan blive bedre og mere bæredygtigt.

Festivalens boder vil byde på alternativer i form af smagsprøver, og du kan møde initiativer og producenter, der gentænker den måde, vi forstår, dyrker og spiser vores mad på. Kreative spil, spændende talere og dialoger sætter rammerne for at festivalens gæster kan udforske permakultur, agroøkologi, bæredygtigt fiskeri og meget mere. Du kan opleve koncerter, lege i børneområdet og spise med i vores folkekøkken.

Tag din ven, datter eller morfar under armen og oplev smagen af et bæredygtigt Danmark.

For yderligere informationer, eller hvis du vil være en del af festivalen som frivillig eller partner, kan du kontakte festivalens styregruppe på: +45 35359232 // festival@afrika.dk

 


Nyhedsbrev
Tilmeld dig og modtag Afrika Kontakts nyhedsbrev