Demonstration mod CETA

Fællesinitiativet Stop CETA og TTIP holder demonstration mod handelsaftalen med Canada, CETA
Hvornår:
23. marts 2017 | 16:00 til 19:00
Hvor:
Udenrigsministeriet: Asiatisk Plads, 1409 København

Overalt i Europa har hundredetusinde mennesker været på gaden i protest mod to handelsaftaler: CETA mellem EU og Canada og TTIP mellem EU og USA. I februar var der store demonstrationer i Bruxelles da CETA blev vedtaget i Europaparlamentet. Mens flere EU-lande behandler aftalen i efteråret 2017, har danmarks regering valgt at behandlingen og afstemningen skal ske allerede i foråret. 

Derfor går vi på gaden den 23. marts, for at vise vores utilfredshed med CETA aftalen og lægge pres på politikerne inden den endelige afstemning i folketinget. Demonstrationen starter foran Udenrigsministeriet kl 16 og kl 17 går vi samlet videre til Christiansborg Slotsplads.

CETA aftalen vil undergrave vores selvbestemmelsesret og gøre det muligt for store multinationale virksomheder at anlægge sag mod Danmark, hvis der er lovgivning, der kan mindske virksomhedens mulige profit. Derfor er CETA en alvorlig trussel mod vores demokratiske rettigheder og tilkæmpede standarder og rettigheder for miljø og klima, uddannelse, løn og arbejdsforhold samt fødevaresikkerhed og forbrugerbeskyttelse.

Se, del og tilmeld dig eventet her