Forretningsudvalget

Forretningsudvalget i Afrika Kontakt vælges på den årlige generalforsamling, hvor alle medlemmer kan stille op

Forretningsudvalget har ansvaret for foreningens økonomi og træffer beslutninger om, hvordan foreningens fremtidige arbejde skal formes. Forretningsudvalgets opgave er derfor kort fortalt, at have det store overblik i en travl organisation.

Forretningsudvalet har ca. 12 til 16 møder om året, og alle Afrika Kontakts medlemmer har mulighed for at deltage i disse møder, med taleret.

De valgte forretningsudvalgsmedlemmer på generalforsamlingen i april 2017 er:

Mads Christian Barbesgaard

Mads Barbesgaard har været aktiv i Afrika Kontakt siden 2010. Siden da har han arbejdet indgående med spørgsmål omkring den nyliberale globalisering, herunder EU's rolle som global aktør, handels- og investeringspolitik, ressource-grabbing og kampen for klimaretfærdighed. I forretningsudvalget sidder Mads med i politikudvalget. Medlem af Poltisk Udvalg.

Mikael Meldstad

Mikael er kasserer for Afrika Kontakt og har været aktiv i Afrika Kontakt i 9 år. Medlem af Poltisk Udvalg.

Carole Kouassi

Signe Thydal, forperson for Afrika Kontakt

Signe startede som praktikant i Afrika Kontakt i februar 2014. Som praktikant var hun med til at planlægge og afholde partnerseminaret i Cape Town og støtte projektgrupperne i deres arbejde. Bl.a. hjalp hun jordgruppen med at færdiggøre en EU ansøgning og har hængt fast i gruppen lige siden.

Astrid Alexandersen

Medlem af Poltisk Udvalg.

Mikkel Troest Kaarsbøl

Medlem af Poltisk Udvalg.

Mette Damgård Hansen

Mette har været aktiv i AK siden 2016. Hun er del af kampagnegruppen og har hidtil været med i at udføre aktiviteterne i Vestsahara og Stop CETA-kampagnerne, samt med i dele af Swaziland arbejdet.
Medlem af Poltisk Udvalg.

Mille Neumann , mille.neumann@gmail.com

Louise Maria Skotte Møller, louise.skotte.moeller@gmail.com

Sabrah Møller, sabrahm@hotmail.com